F.A.Q.

F.A.Q.  -  Spørgsmål og svarMåske har du mange spørgsmål omkring Frederikshavn Friskole, eller om selve begrebet friskole - og det er du ikke ene om. Det er der også andre, der har, og vi har derfor samlet noget af de mange spørgsmål og svar, vi har haft oppe at vende.


Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her på hjemmesiden, er du mere en velkommen til at sende os en mail på info@frederikshavnfriskole.dk
Hvad er en friskole?

- Friskoler er grundskoler, der kan tilbyde undervisning for børn fra børnehaveklassen til 10. klasse. Som oftest er friskolerne opstået som et forældreinitiativ på baggrund af Grundlovens §76, der fastslår, at vi i Danmark har undervisningspligt og ikke skolepligt. Vi henviser til Friskolernes Landsforening, hvor I kan læse meget mere.Hvad er forskellen på en friskole og en privatskole?

- Friskoler og privatskoler fungerer på samme vilkår og skal leve op til den samme lovgivning. De forskelle der måtte være mellem friskoler og privatskoler er historisk og kulturelt betingede og har intet med lovgivningen at gøre.

 


Hvad kommer det til at koste at gå på skolen?

- Priserne er opdateret under fanen "priser".Kan man gå på Friskolen helt op til 9. klasse?

- Ja det kan man. Vi har pt. 0-4.klasse, men vi udvider skolen hvert år. Det betyder at vi i 2021 tilbyder undervisninger fra 0-9.klasse.


Frederikshavn Friskole

Knivholtvej 22A

9900 Frederikshavn


mail: info@frederikshavnfriskole.dk - tlf.: 72 300 600