Skolen

Velkommen til Frederikshavn Friskole...


Frederikshavn Friskole blev etableret af en række passioneret forældre og ildsjæle fra byen, som gerne ville give Frederikshavn og omegn et nyt skoletilbud, hvor det var muligt at bryde rammerne op, og gribe undervisningen an på en ny måde.


Vi har det enkelte barn i centrum, og i et tæt samarbejde med forældrene ser vi på, hvordan vi får skabt de bedste rammer for barnets læring og udvikling.   


Hos os handler det først og fremmest omkring trivsel. Eleverne skal glæde sig til at komme i skole, og være nysgerrige på at lære nyt.


Hverdagen hos os er fyldt med tværfaglige projekter, masser af temadage og tid til at grave i dybden med aktuelle emner. Vi sætter en ære i at arbejde praktisk med fagene og vise eleverne, hvordan fag og hverdag kan hænge sammen.


Når eleverne stopper på Frederikshavn Friskole efter 9. klasse vil vi gerne klæde dem på til at møde verden med gåpåmod, et smil på læben og en rygsæk fuld af viden.

For at hjælpe vores elever videre med uddannelsen (boglige eller praktiske), og videre ud på arbejdsmarkedet, finder vi det vigtigt at have et tæt samarbejde med byens erhvervsliv og tilbyde eleverne erhverspraktik i udskoligen.


Frederikshavn Friskole har et spor, og tilbyder pt. undervisning til og med 5. klasse. I 2022 vil vi være fuldt udbygget og have til og med 9. klasse.


Hvis I har lyst til at høre mere om skolen og vores hverdag, er I meget velkommen til at ringe på tlf. 72 300 600 eller sende en mail til info@frederikshavnfriskole.dk.


I kan følge med i vores hverdag på Facebook eller Instagram ”Frederikshavn Friskole”.


Forældre kan desuden melde sig ind i Facebook-gruppen ”Forældreintra – Frederikshavn Friskole”
Frederikshavn Friskole

Knivholtvej 22A

9900 Frederikshavn


mail: info@frederikshavnfriskole.dk - tlf.: 72 300 600